Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Βράβευση της Ευαγγελίας Κολλιάρου, αριστούχου του Γενικού Λυκείου Καλλιμασιάς, από την Eurobank στα Ιωάννινα-Οκτώβριος 2012

Η βράβευση αριστούχων μαθητών από την Τράπεζα Eurobank στα Ιωάννινα

16.10.12 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ 10η ΧΡΟΝΙΑ Η EUROBANK ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Στηρίζοντας έμπρακτα την Παιδεία για 10η συνεχή χρονιά, η Eurobank βράβευσε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στα Ιωάννινα, τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες των Νομών Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Άρτας και Λευκάδας, καθώς και τέσσερις αριστούχους από τους Νομούς Κυκλάδων, Λέσβου και Χίου που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγιών «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

Το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που ξεκίνησε το 2003, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες χορηγικές πρωτοβουλίες του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, του Πολιτισμού, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Περιβάλλοντος. Το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» πραγματοποιείται φέτος για 10η χρονιά και μέσα από αυτό έχουν βραβευθεί μέχρι σήμερα περισσότεροι από 11.800 αριστούχοι, από όλη την Ελλάδα.

Κύριος σκοπός του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον.

Στόχος της Eurobank είναι να αναδείξει μέσα από τη συμβολική επιβράβευση των καλύτερων, τη διαχρονική σημασία αξιών που εμπνέουν και συνοδεύουν τους νέους στην προσπάθεια διεκδίκησης ενός μέλλοντος με αξιώσεις και με διακριτό το στίγμα της δημιουργικότητας και της πρωτοπορίας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο αφορά όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους μαθητές με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.750 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας.

Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ιωαννίνων Πατέρας Χρυσόστομος Τραϊκάπης, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Λευκάδας και Ιθάκης Πατέρας Γεράσιμος Ζαμπέλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Ιωάννης Καραμπίνας, ο Αντιδήμαρχος Ιωαννιτών Νικόλαος Γκόλας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιωαννιτών κ.κ. Μωυσής Ελισάφ, Γεώργιος Παπαδιώτης και Ευθύμιος Χρυσοστόμου, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ιωαννίνων Γεώργιος Τσατσαρώνης, ο Κοσμήτορας Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Χρήστος Μπαϊκούσης, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολλοί παράγοντες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του Νομού.

Πρώτος απηύθυνε χαιρετισμό, εκ μέρους του Μητροπολίτη Ιωαννίνων, ο Πατέρας Χρυσόστομος Τραϊκάπης, ο οποίος εξήρε την εξέχουσα πρωτοβουλία της Eurobank να βραβεύσει τους άριστους και συνεχάρη τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές, που στέκονται στο πλευρό τους ως αφανείς ήρωες.

Στην συνέχεια, ο Πατέρας Γεράσιμος Ζαμπέλης, εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης, συνεχάρη τα παιδιά που ξεπέρασαν τα όριά τους και ευχαρίστησε την Τράπεζα για τις πάντα δημιουργικές πρωτοβουλίες της που στηρίζουν την Παιδεία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Ιωάννης Καραμπίνας, απευθυνόμενος στους αριστούχους, είπε «βασιζόμαστε σε εσάς για να κάνουμε την Ελλάδα μας καλύτερη και να φτάσουμε ψηλά», ενώ συνεχάρη τις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στην αριστεία των μαθητών.

Στον χαιρετισμό του, ο Αντιδήμαρχος Ιωαννιτών Νικόλαος Γκόλας συνεχάρη όλους τους συντελεστές σε αυτήν την αριστεία των νέων και σημείωσε ότι το πρόγραμμα της Eurobank στέκεται αρωγός στον αγώνα της νέας γενιάς και επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας μας.

Από την πλευρά του, ο Κοσμήτορας Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Χρήστος Μπαϊκούσης εξήρε την προσπάθεια των νέων, οι οποίοι, μέσα στο σημερινό περιβάλλον αβεβαιότητας, βρίσκουν ουσιαστική ενθάρρυνση και υποστήριξη από την σημαντική αυτή πρωτοβουλία της Τράπεζας, αλλά και τις προσπάθειες της οικογένειας και των εκπαιδευτικών.

Τέλος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων Γεώργιος Τσατσαρώνης ανέφερε ότι μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες, επιβραβεύονται οι αριστούχοι και αναγνωρίζεται η αξία της Παιδείας και της μόρφωσης, που αποτελούν την ασπίδα της πατρίδα μας σε δύσκολους καιρούς, ενώ απευθυνόμενος στους νέους τόνισε ότι είναι στο χέρι τους να μετατρέψουν την ελπίδα αυτή σε δύναμη.

Χαιρετισμό απέστειλαν, ο Βουλευτής Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Τασούλας και ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπυρίδων Σπύρου, συγχαίροντας τους αριστούχους και τις οικογένειές τους καθώς και την Eurobank για την πρωτοβουλία της.

Παράλληλα, τιμητικές πλακέτες απενεμήθησαν στα σχολεία απ’ όπου αποφοίτησε ο αριστούχος μαθητής με τον ανώτερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του κάθε Νομού. Συγκεκριμένα, στο Νομό Ιωαννίνων στο 4ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, το οποίο βραβεύθηκε για την αριστούχο μαθήτρια Ματίνα Ράπτη, στο Νομό Θεσπρωτίας, στο Γενικό Λύκειο Παραμυθιάς για τη Χριστίνα Λιόλιου, στο Νομό Πρέβεζας στα σχολεία 1ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας για τον Ευάγγελο Χρήστου και Γενικό Λύκειο Λούρου για τον Άγγελο Τζώρα, στο Νομό Άρτας στα σχολεία 3ο Γενικό Λύκειο Άρτας για την Ελένη Γιακουβάκη και Γενικό Λύκειο Κομποτίου για τη Χριστιάνα Καρακλά, στο Νομό Κέρκυρας στο 1ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας για τον Σπυρίδωνα Καλούδη και στο Νομό Λευκάδας στο 2ο Γενικό Λύκειο Λευκάδας για την Πηνελόπη Παπαλαμπίδη.

Τέλος, στην ομιλία της, η Βοηθός Γενικός Διευθυντής και Διευθύντρια Δικτύου καταστημάτων Βορείου Ελλάδος της Eurobank κα Ντίνα Παπαποστόλου τόνισε ότι «για την Eurobank, η Παιδεία και η εκπαιδευτική διαδικασία αποτελούν αναμφισβήτητα την ισχυρότερη αλλά και πιο ευαίσθητη βάση πάνω στην οποία μια κοινωνία στηρίζει το ίδιο της το μέλλον. Αποτελούν μείζονα εθνικό στόχο και τη σημαντικότερη εθνική επένδυση για το μέλλον της χώρας στο σύγχρονο ανοικτό και έντονα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον όπου διεκδικούμε με αξιώσεις, ως κοινωνία και ως οικονομία, μια ισχυρή θέση. Ανταποκρινόμενη η Eurobank στις προκλήσεις της εποχής, ενθαρρύνει τη νεολαία μας να ακολουθήσει το δρόμο της μάθησης, της μόρφωσης και της προόδου. Σε μια περίοδο κατά την οποία πολλές από τις παραδοσιακές αξίες που στήριξαν την ανάπτυξη της κοινωνίας μας αρχίζουν να αμφισβητούνται, εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να αναδεικνύονται και να επιβραβεύονται οι καλύτεροι. Αυτοί που θέτουν στόχους και επιλέγουν το δύσκολο δρόμο της επίπονης προσπάθειας για να τους κατακτήσουν».

Τα βραβεία της Eurobank για τους νομούς Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Άρτας και Λευκάδας, καθώς και των Νομών Κυκλάδων, Λέσβου και Χίου έλαβαν οι εξής:
  1. Αλεξάκη Ιωάννα-Αντιγόνη από το 4ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας
  2. Άμπο-Σάλεχ Νάντια από το Γενικό Λύκειο Καρδαμιτσιών
  3. Βασδέκης Βασίλειος από το 1o Ημερήσιο ΕΠΑΛ Ιωαννίνων
  4. Βραχωρίτης Σπυρίδων Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Παξών
  5. Γαστεράτος Σπυρίδων από το Γενικό Λύκειο Λευκίμμης
  6. Γερακάρης Στέφανος -Στυλιανός από το 2ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας
  7. Γέρος Παναγιώτης από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Πωγωνιανής
  8. Γιακουβάκη Ελένη από το 3ο Γενικό Λύκειο Άρτας
  9. Γκιούρη Λία από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Φολέγανδρου
  10. Γκοβίλα Λουίζ Μαντελέν από το Γενικό Λύκειο Καναλακίου
  11. Γκρέπη Γεωργία από το 1ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων
  12. Γούνη Σπυριδούλα από το 2ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων «Γεωργίου Σταύρου»
  13. Δασούλας Γεώργιος από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων «Δωδωναία Εκπ/τήρια»
  14. Δήμα Αλεξάνδρα από το Γενικό Λύκειο Νυδρίου
  15. Ζιώγα Αικατερίνη από το «Μαρούλειο» Γενικό Λύκειο Κατσικά
  16. Θεοχάρης Γεώργιος από το 2ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας
  17. Καβελίδου Μαριάνθη από το Γενικό Λύκειο Κόνιτσας
  18. Καλκάνη Μαρία από το 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας
  19. Καλούδης Σπυρίδων από το 1ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας
  20. Κανακάκης Σπυρίδων από το Γενικό Λύκειο Δολιανών
  21. Καρακλά Χριστιάνα από το Γενικό Λύκειο Κομποτίου
  22. Κατραχούρας Αλέξανδρος από το 1ο Γενικό Λύκειο Άρτας
  23. Κατσαρός Μιχαήλ από το 5ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας
  24. Κιτσάκης Νικόλαος από το 3ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων «Επιφάνειος Σχολή»
  25. Κολιογιάννη Νίκη από το Γενικό Λύκειο Νεοχωρίου
  26. Κολλιάρου Ευαγγελία από το Γενικό Λύκειο Καλλιμασιάς Χίου
  27. Κτενά Παντελία από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Καρυάς
  28. Κωνστάντη Αναστασία από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Σκριπερού
  29. Κώτση Δήμητρα από το 1ο Γενικό Λύκειο Λευκάδας
  30. Λιόλιου Χριστίνα από το Γενικό Λύκειο Παραμυθιάς
  31. Λόκκεν- Φωτίου Αθηνά από το Γενικό Λύκειο Μανταμάδου Λέσβου
  32. Μάλλιου Σταυρούλα από το Γενικό Λύκειο Π. Διασέλου
  33. Μάνθου Αικατερίνη από το 4ο Γενικό Λύκειο Άρτας
  34. Μαυρίκης Κωνσταντίνος-Νεκτάριος από το Γενικό Λύκειο Καστελλάνων Μέσης
  35. Μπαράτσα Κωνσταντίνα από το Γενικό Λύκειο Μαργαριτίου
  36. Μπέμπης Σωκράτης από το 1ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας
  37. Μπίσα Αγλαΐα από το Γενικό Λύκειο Μετσόβου
  38. Μπρούζος Ραφαήλ από το Γενικό Λύκειο Ανατολής Ιωαννίνων
  39. Οικονόμου Ναπολέων-Χρήστος από το 5ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων
  40. Παγιάτης Κωνσταντίνος από το Γενικό Λύκειο Φιλιατών
  41. Πανδή Μαρία-Θεοδώρα από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Αργυράδων
  42. Παπαδάκου Μαριάννα από το 2ο Γενικό Λύκειο Άρτας
  43. Παπαδοπούλου Κατερίνα από τις Λυκειακές Τάξεις Μουσικού Γυμνασίου Κέρκυρας
  44. Παπαλαμπίδη Πηνελόπη από το 2ο Γενικό Λύκειο Λευκάδας
  45. Πίρπου Ευαγγελία από τις Λυκειακές Τάξεις Μουσικού Γυμνασίου Ιωαννίνων
  46. Πύλης Κοσμάς από το Γενικό Λύκειο Ελεούσας
  47. Ράπτη Ματίνα από το 4ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων
  48. Ρίζου Λαμπρινή από το Γενικό Λύκειο Φιλιππιάδας
  49. Ρούμπου Παρασκευή από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Πραμάντων
  50. Σιώζος Λάμπρος από το Γενικό Λύκειο Ανέζας
  51. Σούλα Σοφία από το Γενικό Λύκειο Πεδινής
  52. Σόφη Άννα Μαρία από το Γενικό Λύκειο Βουργαρελίου
  53. Στεφάνου Βασίλειος από το 7ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων
  54. Τζώρας Άγγελος από το Γενικό Λύκειο Λούρου
  55. Τσιαντής Μιχαήλ από το 8ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων
  56. Τσιβέλης Ευάγγελος από το 2o Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιωαννίνων
  57. Τσίτσας Άγγελος από το Γενικό Λύκειο Πάργας
  58. Τσουκαλά Αρήτη -Μαρία από το 3ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας
  59. Φαραζή Ζωή από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Κασσιώπης
  60. Φερεντίνου Ευγενία από το Γενικό Λύκειο "Ζωσιμαίας Σχολής"
  61. Χαλικιά Ελένη Γενικές από τις Λυκειακές Τάξεις Μουσικού Γυμνασίου Λευκάδας
  62. Χερουβείμ Παναγιώτης από το Γενικό Λύκειο Παροικιάς Πάρου
  63. Χρήστου Ευάγγελος από το 1ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας
Πηγή: www.corfuland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:


ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ

Ταχυδρομική Διεύθυνση
Καλλιμασιά, 821 00 ΧΙΟΣ
Τηλέφωνα
2271051324
Φαξ
2271051324

Ιστολόγια (Blogs)
kallimasia.blogspot.com
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
kallimasiachios@yahoo.gr
panagiakallim@in.gr

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1/1/2023 - 31/12/2025

Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου, Πρόεδρος

Παντελής Ν. Νεαμονίτης, Αντιπρόεδρος

Αιμιλιανός Κ. Ευαγγελινός, Γραμματέας

Γεώργιος Αρ. Γιαννούμης, Ταμίας

Κωνσταντίνος Δ. Γιαλούσης, Μέλος

ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ

Διοικούσα Επιτροπή (Η θητεία λήγει στις 31/12/2025)

Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου, Πρόεδρος
Ελένη Φραντζέσκου, Ταμίας
Πλουμή Ευαγγελινού, Γραμματέας
Κωνσταντίνος Γιαλούσης, Μέλος
Διαμάντω Παντελούκα, Μέλος
Παρασκευή Ακρατοπούλου, Μέλος
Ευθυμία Κουκούλη, Μέλος

Το Ε.Φ.Τ., που συστάθηκε την 1η – 11-1994, συνεχίζει, με τη βοήθεια του Θεού, την προσπάθεια για συστηματικότερη οργάνωση του φιλανθρωπικού και ευρύτερα κοινωνικού έργου της τοπικής μας εκκλησίας και θεωρεί προς την κατεύθυνση αυτή αυτονόητη τη συνεργασία με όλους τους φορείς.

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ υπ' αριθ. 105/1998 της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος
Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου, Πρόεδρος
Νικόλαος Ι. Ανδρεάδης, Ταμίας
Γεώργιος Αρ. Γιαννούμης, Γραμματέας
Παντελής Ν. Νεαμονίτης, Μέλος
Κωνσταντίνος Γ. Σταμούλης, Μέλος

Θητεία: 1/1/2023 - 31/12/2025

ΙΔΡΥΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ΧΙΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ"

Έναρξη: 11/5/2000 (Φ.Ε.Κ. Β΄ 625/11-5-2000)
Διοικητικό Συμβούλιο (1/1/2023 - 31/12/2025)


Πρόεδρος: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος
Αντιπρόεδρος: Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου
Γραμματέας: Λεμονιά Ανδρεάδου
Ταμίας: Αιμιλιανός Ευαγγελινός
Μέλη: Γεώργιος Γιαννούμης, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Κωνσταντίνος Αχ. Συράκης

Πρώτος Πρόεδρος του Ιδρύματος:
Ο αοίδιμος Μητροπολίτης Χίου κυρός Διονύσιος (2001-2011)

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΛΑΚΙΔΙΩΤΙΣΣΗΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ

Απόφασις 3502/31.12.2013 Μητροπολιτικού Συμβουλίου Ιεράς Μητροπόλεως Χίου.
Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου
(Αρμοδιότητες Ηγουμενοσυμβουλίου)

Εκκλησιαστική Επιτροπή Ιεράς Μονής (περιόδου 1.1.2023 - 31.12.2025)

Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου, Πρόεδρος
Θεοδώρα Μαυράκη, Αντιπρόεδρος
Διονύσιος Μελαχροινούδης, Ταμίας
Ευθυμία Κουκούλη, Γραμματέας
Διαμάντω Παντελούκα, Μέλος
Κωνσταντίνος Γκαραγκούνης, Μέλος
Ιωάννης Κουτσογιάννης, Μέλος

Καλλιμασιά χωριό μου.

Αεροπόρος Κώστας Περρίκος

Αεροπόρος Κώστας Περρίκος
«Άξιος της Πατρίδος»

Πνευματική Παραγωγή

Αγιωργούσης Μάξιμοςητροπολίτης Πιτσμπούργου)
Βούκουνας Κωνσταντίνος Στ.
Καρατζάς Κωνσταντίνος Γ.
Κοκκινάκης Δημήτριος Ι.
Κολλιάρος Ιωάννης Τ.
Κρεατσάς Γεώργιος Κ.
Κρουσουλούδης Νικόλαος Σ.
Μελαχροινούδης Δημήτριος Δ.
Περίκος Ιωάννης Ισ.
Συράκη Ελένη Γ.

Περίκος Ιωάννης

Καλλιμασιώτες στον αθλητισμό

Γριμπαμπής Ματθαίος, Γριμπαμπής Παντελής
Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες 2007

Κοκκώδης Γιάννης (κολύμβηση)
Ένας Καλλιμασιώτης ρέκορμαν
16/08/2004 6ος ο Kοκκώδης στους Oλυμπιακούς
Association of Hellenic Olympic Winners - Κοκκώδης Γιάννης
Γιάννης Κοκκώδης - Βικιπαίδεια
Sport.gr
"Αντίο" με πρωτιά για τον Γιάννη Κοκκώδη
"Αντίο" με πρωτιά για τον Κοκκώδη sport.gr

Μάντικας Παντελεήμων (στίβος)
Χρυσός ο Μάντικας στην Άνδρο στα 1000 παμπαίδων!
Παντελεήμων Μάντικας του Παντελή
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου
Χιώτικες Διακρίσεις στο στίβο
Ένας νεαρός Καλλιμασιώτης που διαπρέπει στον αθλητισμό.
Αποτελέσματα Ανωμάλου Δρόμου Γυμνασίων-Λυκείων 2008

Μελαχροινούδης Παντελής (στίβος)
Sport.gr
Ο επιστήμονας του... 45’’.15 στο Πεκίνο!
Βραβεύσεις αθλητών από το ΝΑΟΧ, Σα 11/3/2006
1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ 400 Μ. ΑΝΔΡΩΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΥΔΗΣ Στα χνάρια Μάντικα και Σύλλα; 22/02/2006

Μαστοράκη Κατερίνα
Βόλεϊ Γυναικών, Ρόστερ
Ονόματα βραβευθέντων αθλητών & ομάδων από το ΝΑΟΧ Κυ 12/3/2006

Γεροντιδάκης Γιώργος


19 Μετάλλια για τους Ίωνες στους Αιγαιοπελαγίτικους στίβου στην Καλλονή. 2 μετάλλια για τον Γιώργο Γεροντιδάκη


Σημείωση: Αν διαπιστώσετε οποιαδήποτε παράλειψη, επικοινωνήστε μαζί μας με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
kallimasiachios@yahoo.gr